Velkommen til waffle house bergen

we are different!

Hjertet for gode smaker og opplevelser

Waffle House Bergen er et spisested ved bryggen i Bergen som tilbyr servering av lunsj og middagsretter som ferske vafler, husets smah burger og philly cheesesteak. Vi tilbyr også fuldige smoothies og shakes. Vår meny vil gi deg vann i munnen, og rettene kan tilpasses enhver etter behov. Waffle House ligger kun en 5-minutters gåtur unna Torgallmeningen i sentrum. Velkommen!

Noe søtt sammen med dine nærmeste?

Vårt tilbud av deilige vafler, smoothies og shakes vil uten tvil sørge for en fantastisk tur ute for deg og dine nære. Kanskje et vaffelhjerte er akkurat det din sjelevenn trenger?

Middag/lunsj med kollegaene?

Alle trenger en pause iblant. Belønn de som jobber hardt med tilbudet om en vintage smash burger og Philly cheesesteak. Man jobber bedre på full mage.

Feire bursdag?

Vårt lokale egner seg ypperlig til bursdagsfeiring. Vi setter sammen morsomme og lekne menyer for store og små selskap. Dagen blir perfekt!

Vår meny

Ferske ingredienser, smakfulle retter

Våre vafler er laget med de beste og friskeste ingredienser. Dagsferske, rykende varme vafler, fyldige burgere og andre smakfulle retter står klar til du kommer på besøk.  Om sommeren serverer vi også smoothies og shakes.

Om oss

Vi gir deg smaksopplevelser du husker

Waffle House Bergen er en vaffelkafe og møteplass som er skapt for god stemning og opplevelser. I tillegg har vi en hel lunsj- og middagsmeny som består av shakes, smoothie, hjemmelagd burger og sandwitcher. Alle våre produkt er lagd med friske, ferske og gode ingredienser. Det ser kanskje godt ut, men det smaker enda bedre!

Kafeen vår ligger i Lodin Lepps gt. 6 i Bergen, kun en femminutters gåtur unna Torgallmeningen. Vi er ikke langt unna Bryggen i Bergen, og Øvregaten passerer like ved lokalet vårt.

Kontakt oss

Waffle House Bergen

Loden Lepps gt. 6, 5003 Bergen

Åpningstider

Mandag - Fredag 12:00 - 22:00

Lørdag - Søndag 11:00 - 22:00

Kontakt

Sosiale medier